Menu
0
Alles voor eten & drinken behalve het eten & drinken !
24/7 bestelgemak & 7 dagen per week bereikbaar
Vind je niet wat je zoekt en wil je ook niet verder zoeken ? Stuur een e-mail en wij zoeken ‘t voor je !
Bij veel van onze porselein series is aanschaf per stuk mogelijk !

2374 Amsterdam - Amefa

Amefa Amsterdam bestek

Als horecaondernemer, restauranteigenaar of cateraar is het belangrijk om te kiezen voor bestek van hoge kwaliteit dat perfect past bij de uitstraling van jouw zaak. Amefa Amsterdam bestek is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar duurzaam, functioneel en stijlvol bestek dat geschikt is voor dagelijks gebruik in de horeca.

Geschikt voor de horeca

De Amefa Amsterdam besteklijn is ontworpen met het oog op elegantie en praktische bruikbaarheid. Het bestek is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een matte afwerking die zorgt voor een moderne uitstraling. De lijn bevat verschillende soorten bestek, waaronder messen, vorken en lepels, die allemaal zijn ontworpen om perfect in de hand te liggen.

Bovendien is het Amefa Amsterdam bestek gemakkelijk te onderhouden en zeer duurzaam. Het bestek is geschikt voor gebruik in de vaatwasser en kan tegen een stootje. Dit maakt het Amefa Amsterdam bestek bij uitstek geschikt voor gebruik in de horeca, waar het dagelijks intensief wordt gebruikt.

Als restauranteigenaar, cateraar of horecaondernemer wil je natuurlijk dat je gasten genieten van de beste eetervaring. Het Amefa Amsterdam bestek draagt bij aan een onvergetelijke maaltijd door zijn strakke en elegante uitstraling. Het bestek is geschikt voor zowel casual als formele gelegenheden en past perfect bij elke tafelsetting.

Amefa Amsterdam kopen

Amefa bestek is gerenommeerd dat al sinds 1931 bestek van hoge kwaliteit produceert. De Amefa Amsterdam besteklijn is een van de populaire besteklijnen van het merk en wordt wereldwijd gebruikt door restauranteigenaren en cateraars.

Kortom, als je op zoek bent naar duurzaam, functioneel en stijlvol bestek voor gebruik in de horeca, dan is het Amefa Amsterdam bestek een uitstekende keuze. Investeer in de beste kwaliteit en geef je gasten de beste eetervaring die ze verdienen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €300,00 en de verzending is gratis

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €25
Merken
Kleur
Materiaal
Breedte cq. Lengte
Eigenschappen