Menu
0
Alles voor eten & drinken behalve het eten & drinken !
24/7 bestelgemak & 7 dagen per week bereikbaar
Vind je niet wat je zoekt en wil je ook niet verder zoeken ? Stuur een e-mail en wij zoeken ‘t voor je !
Bij veel van onze porselein series is aanschaf per stuk mogelijk !

7204 Elegance - Amefa

Amefa Elegance bestek

Als horecaondernemer, restauranteigenaar of cateraar wil je jouw gasten de beste eetervaring bieden. Met het Amefa Elegance bestek ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardig bestek dat perfect past bij de uitstraling van jouw zaak.

18/10 bestek

De Amefa Elegance besteklijn is ontworpen met oog voor detail en elegantie. Het bestek is gemaakt van hoogwaardig 18/10 roestvrij staal en heeft een tijdloos design met strakke lijnen en een gepolijste afwerking. Hierdoor past het Amefa Elegance bestek bij elke tafelsetting en is het geschikt voor zowel casual als formele gelegenheden.

Naast het elegante design, is het Amefa Elegance bestek ook zeer functioneel en duurzaam. Het bestek ligt prettig in de hand en is gemakkelijk te onderhouden. Het is vaatwasmachinebestendig en blijft ook na veelvuldig gebruik mooi en glanzend. Dit maakt het Amefa Elegance bestek bij uitstek geschikt voor gebruik in de horeca, waar het dagelijks intensief wordt gebruikt.

Amefa is een gerenommeerd merk dat al meer dan 90 jaar bestek van hoge kwaliteit produceert. De Amefa Elegance besteklijn is een van de populairste besteklijnen van het merk en wordt wereldwijd gebruikt door restauranteigenaren en cateraars.

Amefa Elegance bestek kopen

Investeer in het beste bestek voor jouw zaak en geef jouw gasten de beste eetervaring die ze verdienen met het Amefa Elegance bestek. Of het nu gaat om een romantisch diner voor twee, een zakelijke lunch of een groot feest, het Amefa Elegance bestek is de perfecte keuze voor een onvergetelijke ervaring.

Kortom, als je op zoek bent naar functioneel, duurzaam en elegant bestek voor gebruik in de horeca, dan is het Amefa Elegance bestek een uitstekende keuze. Verwen jouw gasten met de beste kwaliteit en maak van elke maaltijd een bijzondere gelegenheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €300,00 en de verzending is gratis

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €40
Merken
Kleur
Materiaal
Breedte cq. Lengte
Eigenschappen