Menu
0
Alles voor eten & drinken behalve het eten & drinken !
24/7 bestelgemak & 7 dagen per week bereikbaar
Vind je niet wat je zoekt en wil je ook niet verder zoeken ? Stuur een e-mail en wij zoeken ‘t voor je !
Bij veel van onze porselein series is aanschaf per stuk mogelijk !

1923 Moderno - Amefa

Amefa Moderno bestek

Ontdek de tijdloze elegantie van Amefa Moderno bestek. Deze besteklijn van het Nederlandse merk Amefa is geïnspireerd op de Art Deco-stijl uit de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en heeft een strak en modern design dat perfect past bij elke tafelsetting.

Hoogwaardig roestvrij staal

Het Amefa Moderno bestek is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een gepolijste afwerking. De lijn bevat verschillende soorten bestek, waaronder messen, vorken en lepels, die allemaal zijn ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Het bestek ligt comfortabel in de hand en is geschikt voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

Amefa Moderno bestek is ideaal voor in de horeca te gebruiken, zoals bij restaurants. Bovendien is het bestek duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, zodat je er jarenlang plezier van hebt.

Amefa Moderno bestek kopen

Amefa is een gerenommeerd merk dat al sinds 1931 bestek van hoge kwaliteit produceert. De Amefa Moderno besteklijn is een van de populaire besteklijnen van het merk en wordt wereldwijd verkocht.

Kortom, als je op zoek bent naar elegant, tijdloos en functioneel bestek, dan is het Amefa Moderno bestek zeker de moeite waard om te overwegen. Het is een investering waar je nog lang van kunt genieten!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €300,00 en de verzending is gratis

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €25
Merken
Kleur
Materiaal
Eigenschappen