Menu
0
Alles voor eten & drinken behalve het eten & drinken !
24/7 bestelgemak & 7 dagen per week bereikbaar
Vind je niet wat je zoekt en wil je ook niet verder zoeken ? Stuur een e-mail en wij zoeken ‘t voor je !
Bij veel van onze porselein series is aanschaf per stuk mogelijk !

0900 Puntfilet - Amefa

Amefa Puntfilet elegant bestek

Wil jij graag een prachtig bestek dat jouw eettafel compleet maakt? Dan is Amefa Cuba bestek misschien wel wat voor jou! Op deze pagina gaan we dieper in op dit elegante bestek en waarom het zo populair is.

Strakke en elegante lijnen

Amefa is een bekend merk dat al jarenlang bestek van hoge kwaliteit produceert. Het Cuba bestek is een van de populairste producten van Amefa en is verkrijgbaar in verschillende sets. Of je nu op zoek bent naar een set van vier personen of een grote set voor twaalf personen, Amefa Cuba bestek heeft het allemaal.

Maar wat maakt dit bestek zo speciaal? Ten eerste is het ontwerp van het bestek heel elegant en modern. De strakke lijnen en het glanzende roestvrij staal geven het bestek een tijdloze uitstraling die past bij elke gelegenheid, van informele diners tot formele feesten.

Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk van het bestek. Het Amefa Cuba bestek is ook erg praktisch. Het is vaatwasserbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het handmatig schoonmaken van het bestek na elke maaltijd. Bovendien zijn de handvatten zo ontworpen dat ze comfortabel in de hand liggen, waardoor het bestek prettig in gebruik is.

Amefa Puntfilet bestek kopen

Amefa Cuba bestek is ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Het is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal dat lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het bestek is ook erg stevig en zal niet gemakkelijk buigen of breken, zelfs niet bij intensief gebruik.

Kortom, Amefa Cuba bestek is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol en praktisch bestek van hoge kwaliteit. Met een grote verscheidenheid aan sets en het feit dat het vaatwasserbestendig is, is het de perfecte keuze voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Dus waar wacht je nog op? Bestel jouw Amefa Puntfilet (0900) of andere Amefa besteksets bij KeK Horeca.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €300,00 en de verzending is gratis

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €35
Merken
Kleur
Materiaal
Eigenschappen