Menu
0
Alles voor eten & drinken behalve het eten & drinken !
24/7 bestelgemak & 7 dagen per week bereikbaar
Vind je niet wat je zoekt en wil je ook niet verder zoeken ? Stuur een e-mail en wij zoeken ‘t voor je !
Bij veel van onze porselein series is aanschaf per stuk mogelijk !

0701 - Vieux Paris

Amefa Vieux Paris

Als horecaondernemer ben je op zoek naar bestek dat niet alleen stijlvol is, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Dan zit je bij deze besteklijn uit de Amefa familie goed. Daarom willen we je graag kennis laten maken met de Amefa Vieux Paris besteklijn. Dit is een prachtige collectie bestek die is geïnspireerd op de klassieke Franse stijl uit de 18e eeuw.

Amefa Vieux Paris besteklijn

Amefa Vieux Paris is een besteklijn die perfect past bij de chique uitstraling van je horecazaak. De set bestaat uit verschillende soorten bestek, waaronder tafelmessen, tafelvorken, tafellepels en dessertbestek. Elk stuk bestek is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is vaatwasmachinebestendig. Hierdoor is het bestek niet alleen stijlvol, maar ook zeer praktisch.

De Amefa Vieux Paris besteklijn is een tijdloze klassieker die past bij elke horecagelegenheid. Of je nu een luxueus restaurant hebt of een gezellig café, dit bestek geeft jouw zaak een elegante uitstraling. Het bestek is niet alleen mooi, maar ook zeer stevig. Het is namelijk gemaakt van 18/10 roestvrij staal, wat ervoor zorgt dat het bestek lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik.

Amefa Vieux Paris bestek kopen

Wil je de Amefa Vieux Paris besteklijn kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als horecagroothandel bieden wij dit prachtige bestek tegen scherpe prijzen aan. Bij ons kun je de verschillende onderdelen van de bestekset los bestellen, zodat je zelf kunt bepalen welke onderdelen je nodig hebt. Zo kun je bijvoorbeeld alleen tafelmessen en tafelvorken bestellen als je alleen deze twee onderdelen nodig hebt.

Kortom, met de Amefa Vieux Paris besteklijn haal je kwaliteit en stijl in huis. Wij bieden deze collectie aan tegen scherpe prijzen en je kunt bij ons terecht voor de verschillende onderdelen van de bestekset. Bestel vandaag nog en geef jouw horecazaak de uitstraling die het verdient!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €300,00 en de verzending is gratis

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €40
Merken
Kleur
Materiaal
Eigenschappen